04.01.2018

Sofia Tuisku Suomen Kylät ry:n tiedottajaksi

Suomen Kylät ry:n hallitus on valinnut tiedottajaksi Sofia Tuiskun. Tuisku on maantiedettä opiskellut espoolainen filosofian maisteri, jonka osaaminen painottuu maaseudun kehittämiseen ja viestintään. Syksyllä Suomen Kylät ry:n Leader-tiedottajana toiminut Tuisku aloittaa nyt koko järjestön tiedottajana, jonka tehtäviin kuuluvat sekä kylä- että Leader-toiminnasta tiedottaminen.

"Kun viime syksynä sain perehtyä paikalliseen kehittämiseen, olen innoissani siitä, että pääsen nyt aloittamaan kokonaisvaltaisessa työnkuvassa. Oivallus siitä, että kylätoimintaa on kaikkialla missä ihmisiäkin on, on innostava lähtökohta tänä vuonna tehtävään viestinnän uudistustyöhön", sanoo Tuisku.

Tiedottajan tehtävä avattiin Suomen Kylät ry:ssä tauon jälkeen, ja tehtävälistalla on ensimmäisenä vasta uudistetun yhdistyksen nimen vakiinnuttaminen.

"Alkavana vuonna tärkeitä asioita ovat yhdistyksemme ilmeen päivittäminen sekä kylätoiminnan puolella tehtävä brändityö. Työskenneltyään meillä Leader-toiminnan puolella Sofialla on jo hyvä pohjatieto sekä intoa ja energiaa uudistusten eteenpäin viemiseksi", sanoo Suomen Kylät ry:n puheenjohtaja Petri Rinne.

Tuisku aloittaa tehtävässään heti tammikuun alussa.

Lisätietoja:

Tiedottaja Sofia Tuisku, p. 045 249 1162 sofia.tuisku(at)kylatoiminta.fi