Ajankohtaista

28.03.2018

Pohjois-Savon Järjestökysely avattu vastauksille

Kyselyyn vastaamalla olet mukana tuottamassa ainutlaatuista tietoa järjestö- ja yhdistyskentän toiminnasta Pohjois-Savossa. Kyselystä vastaava Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry toivoo vastaajia eri toimialoilta, niin pienistä kuin suuristakin järjestöistä ja yhdistyksistä.

Järjestöjen ja yhdistysten toiminnasta tietoa maakuntatasolla on kerätty vain vähän Pohjois-Savossa. Maakunnan tasolla järjestötoiminnasta ei ole ollut löydettävissä mitään selvitystä ennen vuotta 2016, jolloin järjestökysely toteutettiin ensimmäisen kerran. Uudella kyselyllä halutaan selvittää yhdistysten tämän hetkisen toiminnan nykytilaa, tuen tarpeita ja tulevaisuudennäkymiä. Kyselyn uusiminen mahdollistaa myös vertailun suhteessa vuoden 2016 tilanteeseen. Kyselyn tuloksia hyödynnetään vuonna 2019 valmistuvassa Pohjois-Savon yhdistysohjelmassa.

Järjestökysely 2018 on osa Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry:n hallinnoiman Sakke-hankkeen toimintaa. Kyselyn toteuttaa opinnäytetyönään Humanistisen ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogiopiskelija Juha Ahola.

Jaathan tietoa myös eteenpäin kyselystä! Yhteistyöllä tavoitamme pohjoissavolaiset yhdistykset kattavimmin.

Kyselyyn voi vastata 20.4.2018 saakka. 
Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/48E73F1FF0882E48 

Lisätietoa: http://www.pssotu.fi/sakke.html
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile