Missä mennään maakunta -keskustelutilaisuus Veturilla 24.5

Ylä-Savon Veturi järjestää yhteistyössä Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishankkeen (SAKKE) kanssa kumppanuuspöydän torstaina 24.5 klo 15-18. Kumppanuuspöytä järjestetään aiheesta Miten järjestöt ja yhdistykset osallistuvat ja vaikuttavat tulevassa maakunnassa? - Osallisuusohjelma liikkeelle.

Aiheen alustajana toimii Anne Sahrio, maakuntauudistuksen assistentti Pohjois-Savon liitosta ja avustajana Kirkonkylät palvelukeskuksina -hankkeen työntekijät.

Kumppanuuspöytä järjestetään Iisalmessa, Antinkatu 10 B Neuvotteluhuoneessa. Seuraamme lähetystä Skypen välityksellä Pohjois-Savon maakuntaliitosta, pidämme oman keskustelun osallisuudesta Iisalmessa ja osallistumme etänä tulosten läpikäyntiin. Veturilla tilaisuudessa ovat mukana toiminnanjohtaja Sari Hyttinen ja hankeneuvoja Minna Partanen.

Tutustu ohjelmaan tästä. Ilmoittaudu kumppanuuspöytään Iisalmeen 20.5. mennessä hankeneuvoja Minna Partaselle p. 040 760 7173 tai minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi