03.10.2018

Järjestötoimija: olethan jo vastannut Veturin järjestökoordinaattori- kyselyyn

Hei yhdistyksen tai järjestön hallituksen jäsen, aktiivitoimija, työntekijä tai muu toiminnassa mukana oleva!

Järjestökentän rooli on muuttumassa mm. SOTE- ja maakuntauudistuksen takia ja myös Ylä-Savossa on tarve uudistumiselle. Osallistumisissa ja keskusteluissa on virinnyt tarve omalle Ylä-Savon järjestökoordinaattorille: henkilölle, joka olisi yhdistysasiantuntija, sparraaja ja yhdysside maakunnan, kuntien ja järjestöjen välillä. Ylä-Savon Veturi ry haluaa kokeilla järjestökoordinaattorimallia alueellamme.

Haluaisimme tällä lyhyellä kyselyllä selvittää sen, mihin asioihin yläsavolaiset yhdistykset erityisesti kaipaavat ulkopuolista tukea. Onko järjestökoordinaattorille tarvetta, ja mihin tarvitsette apua? Vastaamalla voitte vaikuttaa tulevan järjestökoordinaattorin tehtäviin ja toimenkuvaan sekä alueen yhdistystoiminnan eteenpäin viemiseen. Kiitos ajastanne ja vastauksistanne!

Vastaamaan pääset tästä

Vastausaikaa on 2.11 saakka.