Ajankohtaista

04.03.2019

Yhteiset luontokohteet kuntoon Ylä-Savossa

Ylä-Savon Veturi tukee alueen luontokohteiden virkistyskäytön edistämistä Leader-rahoituksella. Rahoitus on tarkoitettu yleishyödyllisessä käytössä olevien retkikohteiden perustasoa tai käytettävyyttä parantaviin toimenpiteisiin.

Rahoitusta voidaan suunnata luontokohteiden laavuihin, kotarakennuksiin, makkaranpaistopaikkoihin tai näköalatorneihin. Sillä voidaan toteuttaa mm. opasteita, pieniä siltoja tai seikkailuratoja. Turvallisuutta ja esteettömyyttä parantavia toimenpiteitä voivat olla kaiteiden, portaiden, invaliuskojen tai pitkospuiden rakentaminen tai kunnostaminen.

Hakijoina voivat toimia kunnat tai yleishyödylliset säätiöt ja yhdistykset, jotka omistavat tai joilla on hallintaoikeus yleisessä käytössä olevaan retkeily- tai luontokohteeseen. Tukea myönnetään maksimissaan 60 prosenttia hankkeen kokonaiskustannuksista. Haku päättyy 8. huhtikuuta.

Yhteisten luontokohteiden virkistyskäytön edistäminen on osa Veturin 20-vuotisjuhlavuotta, jota juhlistetaan teemalla Ylpeästi yläsavolainen.

Hakuohjeet ja lisätietoa LuoVi-teemahausta täällä >>

Lisätietoja,
Ylä-Savon Veturi ry, vs. toiminnanjohtaja Minna Partanen, 040 760 7173, minna.partane(at)ylasavonveturi.fi
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile