09.04.2019

Klikkaa itsesi tarinoihin ja tutustu Pohjois-Savon Leader-toimintaan laajemmin

Verkkosivumme ovat saaneet piristyksen, joka johdattaa sinut tutustumaan kootusti maaseuturahoituksella toteutettuihin yleishyödyllisten yhteisöjen sekä yritysten toteuttamiin kehittämishankkeisiin ja investointeihin maakunnassamme. Pääset myös tutustumaan tarkemmin kaikkien Pohjois-Savon Leader-ryhmien rahoitukseen ja toimintaan.

Klikkaamalla verkkosivuston yläreunassa olevia linkkejä HighwaySavo, Leader Kalakukko ja Leader Mansikka, avautuu uuteen selaimeen ko. verkkosivusto. Mikäli linkit eivät heti näy, tyhjennä selaimen välimuisti.

Tarinoita toimijoilta

HighwaySavo-sivustolla voit tutustua mm. ”tarinoita toimijoilta” -osioon, jossa on kootusti kerrottu maaseuturahaston avulla toteutetuista yleishyödyllisten yhdistysten ja yritysten kehittämistoimenpiteistä ja investoinneista. Kenties sieltä löytyy vinkkiä erilaisista rahoituksen mahdollisuuksista myös sinun yrityksesi tai yhdistyksesi tarpeisiin?

Tutustu tarkemmin Pohjois-Savon Leader-toimintaan

Käy myös kurkkaamassa, mitä tapahtuu muissa maakuntamme Leader-ryhmissä: Leader Kalakukossa ja Leader Mansikassa. Sivustoilla voit tutustua tarkemmin mm. paikallisiin kehittämisstrategioihin ja saat tarkempaa tietoa Leader-rahoituksen mahdollisuuksista.

Hankeosio on myös mielenkiintoista luettavaa, sillä sieltä löydät jo rahoitettuja ja haussa olevia hankkeita. Leader-toiminta on ihmisten kokoisille ideoille. Kysy lisää, me neuvomme mielellämme!

Lisätietoja,
vs. toiminnanjohtaja Minna Partanen, 040 760 7173, minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi
tiedottaja, HighwaySavo-hanke, Jaana Rissanen, 050 527 9943, jaana.rissanen(at)mansikkary.fi