26.04.2019

Veturin rahoitusta laite- ja kalusteinvestointeihin

Ylä-Savon Veturin hallitus myönsi kokouksessaan 26.4. noin 3500 euroa e-Build TP Oy:n laiteinvestointeihin, joilla tuetaan kiinteistöjen energiankäytön tehostamista. Yritys tarjoaa kiinteistöjen energiankäytön tehostamiseen liittyviä palveluja, kuten ilmanvaihdon toimivuutta ja lämpövuotojen mittausta sekä talotekniikkaan liittyvää konsultointia kiinteistöyhtiöille, isännöitsijöille sekä kaukolämpöyhtiöille. Leader-rahoituksella yritys investoi laitteistoa: ilmamäärämittarin, vesivirtojen mittauslaitteet ja lämpökameran.

Lapinlahden Juustonystävät ry on hankkimassa kestäviä ja yhtenäisiä pöytä- ja penkkiryhmiä erilaisten tapahtumien järjestämistä varten. Yhdistys on järjestänyt 21 vuoden ajan Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlat, joka on yksi Ylä-Savon suurimmista kesätapahtumista. Hankittavaa kalustoa voidaan vuokrata jäsenyhteisöille. Kalustehankintaan Veturi myönsi 5250 euroa.

Lisätietoja, Ylä-Savon Veturi ry, vs. toiminnanjohtaja Minna Partanen, 040 760 7173, minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi