13.06.2019

Ylä-Savon Veturi hakee hankeneuvojaa

Ylä-Savon Veturi ry on vuodesta 1999 toiminut maaseudun kehittämisyhdistys ja Leader-ryhmä. Yhdistyksen toimialueeseen kuuluvat Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi ja Vieremä.

Ylä-Savon Veturi ry hakee HANKENEUVOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hankeneuvojan perustehtävät ovat:

- hankeneuvonta (aktivointi, hakuvaiheen neuvonta, loppuraportin ja seurantatietojen käsittely)
- yhdistyksen omien hankkeiden toteuttaminen sekä teemahankkeiden valmistelu, haku, neuvonta ja maksatus
- jäsenrekisterin ylläpito
- tiedotus ja markkinointi
- toimistotyöt kuten laskujen käsittely, tiliöinti ja tarkastaminen
- sidosryhmätyöskentelyyn osallistuminen
- yhdistyksen kokousvalmistelut ja pöytäkirjanpitäjänä toimiminen yhdistyksen kokouksissa
- hankkeiden seurantataulukoiden ylläpitäminen
- raportoinnissa avustaminen.
Hankeneuvoja toimii yhdistyksen tietosuojavastaavana.

Hankeneuvojalta odotetaan oma-aloitteista, joustavaa ja innostavaa työotetta. Valittavalta työntekijältä edellytämme vähintään alempaa korkeakoulututkintoa ja monipuolista osaamista. Kokemus Leader-työstä tai EU-hanketoiminnasta luetaan eduksi. Työ vaatii oman auton käyttöä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn. Arvostamme myös alueen paikallistuntemusta.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Minna Partanen, minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi tai p. 040 760 7173, yhteydenotot virka-aikana 24.-27.6. ja 29.7.- 12.8.
Puheenjohtaja Harri-Pekka Luomi p. 040 583 6986 tai hp.luomi(at)gmail.com

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo tulee toimittaa 12.8.2019 klo 16 mennessä sähköpostilla minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi tai osoitteeseen Ylä-Savon Veturi ry, Antinkatu 10, 74120 Iisalmi. Kuoreen maininta ”hankeneuvoja”.

Haastattelut ovat kutsutuille keskiviikkona 21.8. Ylä-Savon Veturin hallitus päättää hankeneuvojan valinnasta 6.9.

*********************************************************
Toiminnanjohtaja Minna Partanen kertoi hankeneuvojan tehtävästä Pohjois-Savon MessiLive-lähetyksessä 25.6. Katso tallenne täältä >>