Ajankohtaista

13.09.2019

Videoilla Veturin rahoittamia kehittämisideoita

Videoille on koottu esimerkkejä Ylä-Savon Veturin rahoittamista yritysten ja yhteisöjen kohteista. Yrittäjät ja yhdistysten edustajat kertovat itse toiminnastaan, mihin Veturin rahoitusta tarvittiin ja millaisia vaikutuksia sillä on ollut.

Videot löydät Hakuopas-osion alta täältä >>
Lue myös Veturin 20-vuotisjuhlalehti, jossa lisää juttua videoiden kohteista. Hae omasi Veturin toimistolta tai lue sähköisenä täällä >>

Katso ja kuuntele, miten Veturin investointituen avulla toteutettu koneen hankinta sai yrityksen liikevaihdon huimaan kasvuun, mitä kyläläiset ovat rakentaneet yhteistyöllä ja kuinka Veturi on ollut tukena monipuolisen liiketoiminnan syntymisessä ja kehittämisessä. Kaikki nämä ovat syntyneet ihmisten omista ideoista ja tarpeista. Sitä varten on Leader-rahoitus: ihmisten kokoisille ideoille!

Videot ovat osa Ylä-Savon Veturin 20-vuotisjuhlavuotta. Juhlavuoden kunniaksi toteutettiin painettu julkaisu Veturin 20-vuotisesta taipaleesta ja Leader-rahoituksen vaikutuksista alueella. Lehdessä olevien juttujen lisäksi rahoitetuista kohteista tehtiin videoita. Kokonaisuus toteutettiin yhteistyössä Mediatoimisto Oikea Käden kanssa.

Tutustu siis rahoitettuihin esimerkkeihin ja saa kipinää ideoillesi! 
Videoita jaetaan myös Facebook-sivuillamme, tykkää ja jaa ihmeessä myös eteenpäin!

Lisätietoja, toiminnanjohtaja Minna Partanen,  040 760 7173, minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile