Ajankohtaista

11.10.2019

Maksuton osaamisen tuotteistamisen ja myynnin valmennus Savonia-amk:lla Iisalmessa

Johdonmukainen koulutuskokonaisuus sparraa yrityksesi tarjonnan myyväksi kokonaisuudeksi!

Osallistavia menetelmiä hyödyntävä työpajojen sarja, jossa osallistujat johdatetaan tuotteistamisen jamyynnin maailmaan työpajat huipentuvat yhteiseen sales campiin, jossa opitut asiat viedään konkreettisesti käytäntöön. Valmennuspäivät koostuvat luennoista, tehtävistä ja yhteiskehittämisen menetelmistä. Sisällöt huomioivat luovien alojen erityistarpeet. Kouluttajalla (Talentree Oy / Sampsa Wulff) on vahva kokemus yhteistyöstä luovilla aloilla toimivien yritysten kanssa

Aika: 4.11., 11.11. ja 18.11. 
Paikka: Savonia-amk, Haukisaarentie 2, 74130 Iisalmi
Tila: A1024

Osaamisen tuotteistus, myynti ja sales camp

Luovan osaamisen tuotteistaminen 4.11. klo 15 - 19
Työpajan aikana osallistujat pääsevät pohtimaan, kuinka oma osaaminen voidaan tuotteistaa kannattavaksi liiketoiminnaksi. Työpajassa pohditaan myös oman osaamisen hinnoittelua ja palvelulupausta. Työpajan aikana tehdään harjoitustehtävä luovan asiantuntijuuden tuotteistamiseen ja brändäämiseen liittyen.

Luovan osaamisen myynti 11.11. klo 15 - 19
Myynti on tärkein liiketoiminnan ja kasvun ajuri. Työpajan aikana käymme läpi myyntiprosessia ja myyntisuppilon hallintaa. Tutustumme myös myynnin psykologiaan, sekä pohdimme omaa myyntiprofiilia vahvuuksien ja kehittämiskohteiden kautta.

Laadukas liidinhankinta ja Sales Camp 18.11. klo 15 - 19
Nykypäivänä liidien hankkiminen on helpompaa kuin koskaan – vain onko? Päivän aikana tutustumme erilaisiin työkaluihin ja menetelmiin laadukkaiden liidien hankkimiseksi. Valmennuskokonaisuuden huipentaa yhteinen sales camp!

Aloitamme valmennukset rennosti aamukahvien merkeissä. Ilmoittaudu nyt mukaan!

Ilmoittaudu mukaan täällä >>

Lisätietoja:
 
 « Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile