13.05.2020

Ylä-Savon Veturin vuosikokous torstaina 11.6. klo 13 Keiteleellä

Paikka: Keiteleen Yläkoulu luokka Y13, Koulutie 3 72600 Keitele

AIKA: torstai 11.6. klo 13. kahvitarjoilu klo 12.30 alkaen

Kokoukseen ovat tervetulleita Veturin jäsenet, kuntien nimeämät kokousedustajat sekä kaikki Veturin toiminnasta kiinnostuneet.

Järjestämme kokoukseen myös etäyhteyden Teamsin välityksellä. Ilmoitathan (minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi), mikäli haluat osallistua etäyhteydellä kokoukseen, niin lähetämme Sinulle osallistumislinkin.

Kokouksen aluksi Keiteleen kunnanjohtaja Juha-Pekka Rusanen esittäytyy ja tuo kunnan terveiset kokousväelle.

Kokouksessa käydään mm. seuraavia asioita:

- Tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus

- Ylä-Savon Veturin sääntömuutokset ja nimenmuutos

- Valitaan hallituksen varajäsen Sonkajärven varajäsenen tilalle

- Keskustellaan Ylä-Savon Veturin strategiasta tulevalle Leader-kaudelle

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen vuosikokousken käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle 31.5.2020 mennessä osoitteeseen minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi

Kokousaineisto on nähtävillä Ylä-Savon Veturin kotisivuilla kohdassa Yhdistys viimeistään viikkoa ennen kokousta.

Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumiset ma 4.6.2020 klo 16 mennessä osoitteeseen minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Ylä-Savon Veturi ry:n hallitus ja henkilöstö