Syyskokous 2017

Ylä-Savon Veturin sääntömääräinen syyskokous pidettiin Iisalmessa tiistaina 28.11.2017. Syyskokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio, jotka ovat luettavissa tästä. Kokouksen pöytäkirja pääset lukemaan tästä.

Syyskokouksessa hallitus uudistui suurilta osin.

Anna-Reetta Väänänen Ylä-Savon Veturin johtoon

Ylä-Savon Veturin syyskokous teki henkilövalintoja Veturin hallitukseen ensi vuodelle. Ylä-Savon Veturin hallituksessa on 9 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Kaikista Ylä-Savon kunnista valitaan yksi jäsen sekä lisäksi kaksi kiertävää paikkaa, jotka ovat ensi vuonna Sonkajärvellä ja Pielavedellä. Hallituksen valinnassa huomioidaan kolmikannan toteutuminen ja se, että mandaatit kiertävät alueen kunnissa tasapuolisesti. Hallitus muodostetaan tasapuolisesti yksityisistä henkilöistä, yritysten, muiden yhteisöjen sekä paikallisen julkisen hallinnon edustajista.

Hallitukseen valittiin uutena seuraavat henkilöt: Iisalmesta Anne-Mari Heikkinen ja Satu Rönkkö yhdistysedustajina, Kiuruveden yksityinen maaseudun asukas mandaatilla varajäseneksi Sanna Mäkelä, Lapinlahden kunnan edustajina Jari Auhtola ja Harri Väänänen, Pielavedeltä asukasmandaatilla Liisa Hyvärinen ja Harri-Pekka Luomi yhdistysedustajana, Sonkajärveltä yhdistysedustajana Tuomo Mikkola ja Timo Mäklin sekä Vieremältä kunnan edustajina Antero Kettunen ja Ari Väisänen.

Hallituksessa jatkavat Keiteleeltä Eeva Huttunen ja Marko Metso, Pielavedeltä Pentti Hyvönen ja Kalle Tikkanen, Kiuruvedeltä Esko Pietikäinen ja Sonkajärveltä Anna-Reetta Väänänen ja Kaija Leskinen.

Kokousväki nimesi väistyvän puheenjohtaja Maija-Leena Kemppaisen seuraajaksi Anna-Reetta Väänäsen Sonkajärveltä. Väänänen toimii yrittäjänä Anna’s Darling korupajassa, jolla on paja-myymälä Sonkajärven keskustassa. Väänänen on toiminut Veturin hallituksessa vuoden 2017 ajan.