Veturin 20-vuotisjuhlavuosi

Ylä-Savon Veturi ry täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja sitä juhlitaan koko vuosi teemalla Ylpeästi yläsavolainen. Juhlavuosi huipentuu 7. syyskuuta pidettäviin 20-vuotisjuhliin.

Juhlavuosi aloitettiin kahdella teemahankkeella

Tapahtumatonni 2019 -teemahankkeessa rahoitetaan yleishyödyllisten yhteisöjen toteuttamia uusia tai selkeästi uudistettuja tapahtumia, tempauksia ja kampanjoita. Toimenpiteiden maksimituki on hankkeen nimen mukaisesti tuhat euroa. 

Tapahtumatonni-haku sai aikaan hakemusten vyöryn. -Yksittäisiin tapahtumiin Leader-rahoitusta ei voi myöntää. 20-vuotisjuhlavuotemme merkeissä halusimme yläsavolaiset juhlimaan kanssamme ja teemahanke mahdollisti tapahtumien rahoittamisen. Hakemuksia tuli kaikkiaan 42 kappaletta, iloitsee Veturin vs. toiminnanjohtaja Minna Partanen.

-Selkeästi tämäntyyppiselle rahoitukselle on tarvetta. Loppuvuoden aikana ympäri Ylä-Savoa on eri-ikäisille suunnattuja ja erityyppisiä tapahtumia, jopa tapahtumasarjoja, jatkaa Partanen ja lisää: -On hienoa, että saimme rahoitettavaksi myös yhdistysten yhteisiä ja kuntarajoja ylittäviä tempauksia.

Lue lisää Tapahtumatonni-rahoituksesta täältä >>

Luontokohteiden virkistyskäytön edistäminen -teemahaun tavoitteena on tukea alueen luontokohteiden virkistyskäytön edistämistä. Rahoitus on tarkoitettu yleishyödyllisessä käytössä olevien retkikohteiden perustasoa tai käytettävyyttä parantaviin toimenpiteisiin. 

LuoVi-hausta lisää täällä >>

Lisää mukavia juttuja juhlavuoden merkeissä on tulossa, pysy kuulolla ja juhli kanssamme!

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile