Veturin 20-vuotisjuhlavuosi

Ylä-Savon Veturi ry täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja sitä juhlitaan koko vuosi teemalla Ylpeästi yläsavolainen. Juhlavuosi huipentuu 7. syyskuuta pidettäviin 20-vuotisjuhliin.

Olet lämpimästi tervetullut juhlimaan kanssamme 7. syyskuuta klo 11-14 Honkamäen seurantalolle, Kainuuntie 1222a, Iisalmi. Tilaisuus alkaa keittolounaalla kello 11.

Ohjelmassa mm.
Terveydyssanat, erityisasiantuntija Taina Väre, Suomen Kuntaliitto ry
Musiikkia, Iisalmen Mieslaulajat
Muisteloita vuosien varrelta

Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot 23.8.2019 mennessä info(at)ylasavonveturi.fi

Mahdolliset muistamiset Ylä-Savon Veturi ry, FI04 4600 1020 0590 48
Viite: Veturi 20 vuotta
Tuotto ohjataan yläsavolaisten nuorten toimintaan.

Juhlavuosi aloitettiin kahdella teemahankkeella

Tapahtumatonni 2019 -teemahankkeessa rahoitetaan yleishyödyllisten yhteisöjen toteuttamia uusia tai selkeästi uudistettuja tapahtumia, tempauksia ja kampanjoita. Toimenpiteiden maksimituki on hankkeen nimen mukaisesti tuhat euroa.

Tapahtumatonni-haku sai aikaan hakemusten vyöryn. -Yksittäisiin tapahtumiin Leader-rahoitusta ei voi myöntää. 20-vuotisjuhlavuotemme merkeissä halusimme yläsavolaiset juhlimaan kanssamme ja teemahanke mahdollisti tapahtumien rahoittamisen. Hakemuksia tuli kaikkiaan 42 kappaletta, iloitsee Veturin vs. toiminnanjohtaja Minna Partanen.

-Selkeästi tämäntyyppiselle rahoitukselle on tarvetta. Loppuvuoden aikana ympäri Ylä-Savoa on eri-ikäisille suunnattuja ja erityyppisiä tapahtumia, jopa tapahtumasarjoja, jatkaa Partanen ja lisää: -On hienoa, että saimme rahoitettavaksi myös yhdistysten yhteisiä ja kuntarajoja ylittäviä tempauksia.

Lue lisää Tapahtumatonni-rahoituksesta täältä >>

Luontokohteiden virkistyskäytön edistäminen -teemahaun tavoitteena on tukea alueen luontokohteiden virkistyskäytön edistämistä. Rahoitus on tarkoitettu yleishyödyllisessä käytössä olevien retkikohteiden perustasoa tai käytettävyyttä parantaviin toimenpiteisiin.

LuoVi-hausta lisää täällä >>

Lisää mukavia juttuja juhlavuoden merkeissä on tulossa, pysy kuulolla ja juhli kanssamme!