Hakuohjeet hankehakijalle

HUOM! Siirtymäkaudella 2021-2022 rahoitusta myönnetään vain elinkeinollisiin hankkeisiin (sis. yritystuet) sekä nuoria koskeviin hankkeisiin. 

Nuoriso-hankkeet voivat liittyä nuorten opiskeluaikaisten yhteyksien luomiseen paikallisiin yrityksiin, etätyön tukemiseen tai yrittäjyyskasvatukseen. Myös nuorten kansainvälistymistä ja kansainvälisyysosaamista tukevia hankkeita toivotaan haettavaksi vuoden 2022 loppuun mennessä. 

Ylä-Savon Veturin rahoittamilla hankkeilla edistetään valtakunnallisen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman ja Ylä-Savon Veturin Täynnä mahdollisuuksia -kehittämisstrategian tavoitteitaTutustu myös hanketoimijan käsikirjaan tai Ruokaviraston sähköiseen hanketoimijan oppaaseen.

Hankeasioissa sinua neuvoo Eveliina Markkanen, puh. 040 567 2760, sposti eveliina.markkanen(at)ylasavonveturi.fi.

Tuen hakijan tulee olla aina yhteydessä Veturiin ennen hakemuksen jättämistä Hyrrään. Hakemus käsitellään hallituksessa vain, mikäli se on valmis eli kaikki selvitettävät asiat ja liitteet löytyvät asianmukaisesti Hyrrän hakemuksesta sekä liitteistä.

Hakemukset tulee tallentaa Hyrrään viimeistään kuukautta ennen hallituksen kokousta valmistelua ja mahdollisia täydennyksiä varten. Tätä ennen hakijan tulee olla yhteydessä Veturiin. Tavoitteena on, että hallituksen kokouksen jälkeen hakemus lähtee pikaisesti ELY-keskuksen käsittelyyn.

Hakuoppaan pääsivulta näet hakemusten seuraavat palautusajat sekä hallituksen kokousaikataulun. Huomioi, että hakemus käsitellään hallituksessa hakemuksen ollessa riittävän valmis hallituskäsittelyyn.

Veturin strategia

Veturin strategiassa kantavana teemana ovat yrittäminen ja yhteistyö. Sen toteuttamiseksi on valittu kolme painopistettä, joihin hankerahoitusta myönnetään:

  • Nuoret tulevaisuuden tekijöinä
  • Asukkaiden hyvä arki
  • Elinvoimaa ja yrittäjyyttä.

Lisäksi läpileikkaavina teemoina ovat maaseutuinnovaatiot, ympäristö, luonto ja kulttuuri sekä kansainvälisyys.

Tutustu myös Pohjois-Savon Leadereiden yhteisesti sovittuihin Rahoituslinjauksiin sekä Veturin rahoituslinjauksiin  ja Valintakriteereihin suunnitellessasi hanketta.

Työntekijät antavat ohjausta hakemusten valmisteluun. Sovi oma ohjausaikasi etukäteen joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Hankehakemuksen käsittely tapahtuu sähköisesti alusta loppuun asti. Hakijalla tulee olla y-tunnus sekä ajantasaiset tiedot yhdistysrekisterissä mm. nimenkirjoitusoikeutetuista. Hyrrää varten tarvitaan henkilökohtaiset pankkitunnukset, mobiilivarmenne tai sirullinen tunnistautumiskortti.

Huomioi tämä! Hankehakemuksen allekirjoittaminen Hyrrässä vaatii sääntöjen mukaiset nimenkirjoittajat (1-2hlöä), joilla on oltava Suomi.fi-valtuudet! Tarkista, että yhdistyksen nimenkirjoittajat on päivitetty PRH:ssa ja YTJ:ssä.

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile