Veturin hanketoiminta

Ylä-Savon Veturi ry rahoittaa yhdistysten ja muiden yleishyödyllisten yhteisöjen kehittämis- ja investointihankkeita sekä toteuttaa omia kehittämishankkeita toimialueellaan. Myös mikro- ja pk-yritysten perustamis- ja investointitukien rahoittaminen kuuluu Veturin toimintaan. Hakuaika on jatkuva, mutta hakemusten hallituskäsittelyn vuoksi hakemusten jättäminen Hyrrä- järjestelmään on aikataulutettu. Aikataulu on nähtävillä Hakuopas-sivustolla.

Lisää rahoitetuista hankkeista sekä Veturin omista teemahankkeista löytyy vasemman reunan valikossa.

Teemahankkeet ovat Veturin omia hankkeita

Ylä-Savon Veturi toteuttaa teemahankkeita, joissa kootaan yhteen samaan teemaan liittyviä kehittämis- tai investointitoimenpiteitä.  Veturi suunnittelee, hakee rahoituksen ja hallinnoi teemahanketta. Yleishyödylliset toimijat hakevat toimenpiteeseen erillisellä lomakkeella. Vuosittain pyritään toteuttamaan kaksi teemahanketta.

Teemahanke mahdollistaa toimijoille pienten investointien ja kehittämistoimien toteuttamisen ja on helppo tapa kehittää yhteisön toimintaa. Veturi ry:n ja toimenpiteen toteuttajan välillä tehdään sopimus, jossa määritellään vastuut, velvoitteet sekä aikataulut teemahankkeen toteuttamiseksi.

Teemahankehaku on avoin kaikille teemaa toteuttaville yleishyödyllisille järjestöille ja hausta ilmoitetaan aina Ylä-Savon alueen paikallislehdissä sekä Iisalmen Sanomissa.

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile