Ajankohtaista

08.02.2021

UNELMIENI YLÄ-SAVO 2030 -KILPAILUOHJEET

Unelmieni Ylä-Savo 2030. Millainen olisi nykyinen kotipaikkakuntasi, jossa voisit kuvitella itsesi asumassa myös vuonna 2030? Millaisia mahdollisuuksia, palveluita, koulutusta, työpaikkoja, harrastuksia, tapahtumia, ihmisiä ja elämää sieltä löytyy? Mistä iloitset tällä hetkellä kotipaikkakunnallasi ja mitä asioita toivoisit tulevaisuudelta? Anna mielikuvituksesi lentää ja kirjoita ne tekstiksi tai tee video.

KENELLE:

Ylä-Savon (Iisalmi, Lapinlahti, Keitele, Kiuruvesi, Pielavesi, Sonkajärvi, Vieremä) peruskoulun 9.-luokkalaisille sekä lukion 2.-luokkalaisille. Osallistua voi yksin tai ryhmänä.

OHJEET:

Kirjoitus: Kirjoitustyyli on vapaa. Kirjoita siitä, millainen olisi nykyinen kotipaikkakuntasi unelmissasi vuonna 2030. Otsikoi teksti esim. Unelmieni Keitele 2030. Kirjoituksen maksimipituus on 3 liuskaa 1,5 rivivälillä.

Video: Videon toteutustapa on vapaa. Videon maksimipituus on 5 minuuttia.

Kilpailussa kiinnitetään erityisesti huomiota uudenlaisiin ja luoviin, mutta realistisiin visioihin sekä hyviin perusteluihin.

KILPAILUAIKA:

KILAPAILUAIKAA JATKETTU IISALMEN LAPINLAHDEN JA PIELAVEDEN OSALTA TIISTAIHIN 16.3. ASTI.

JÄRJESTÄJÄ:

Kehittämisyhdistys Ylä-Savon Veturi ry

RAATI:

Voittajat valitsee Ylä-Savon Veturin henkilöstöstä sekä paikallistoimittajista muodostettu raati.

PALKINTO:

Jokaisesta kunnasta palkitaan kaksi parasta 100 €:n ja 50 €:n palkinnoin. Voittajat julkaistaan keväällä 2021.

MINNE TYÖT LÄHETETÄÄN:

Sähköpostiin osoitteeseen info(at)ylasavonveturi.fi.

Otsikkokenttään kirjoitetaan UNELMIENI (oma kotikunta) 2030

Kirjoitukset lähetetään sähköpostin liitetiedostona, word-, odt-, rtf-, tai pdf-muodossa. Videot videotiedostona tai linkkinä. Sähköpostiviestin tekstikenttään kirjoitetaan osallistujan nimimerkki sekä nimi ja yhteystiedot.

OIKEUDET:

Ylä-Savon Veturilla on oikeus käyttää kirjoituskilpailun tekstejä ja videoita viestinnässään, omissa julkaisuissaan ja kanavissaan sekä oikeus julkaista voittajakirjoitusten tekstit paikallislehdissä. Videon tekijät vastaavat siitä, että videolla esiintyviltä henkilöiltä on lupa videon julkaisuun.
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile