Ajankohtaista

04.02.2021

Unelmieni Ylä-Savo 2030 -kilpailua jatketaan helmikuun loppuun.

UNELMIENI YLÄ-SAVO 2030 KILPAILUUN VOI VIELÄ OSALLISTUA.

Jatkoimme kilpailuaikaa helmikuun 2021 loppuun saakka. Alla lisätietoa.

Kehittämisyhdistys Ylä-Savon Veturi ry järjestää nuorille suunnatun kilpailun. Kilpailussa haetaan nuorten omia ajatuksia ja ideoita unelmien Ylä-Savosta vuonna 2030. Kilpailuun voi osallistua kirjoituksella tai videolla.

- Unelmieni Ylä-Savo 2030 -kilpailun tavoitteena on koota ja nostaa esiin nuorten ideoita, millainen kotipaikkakunta houkuttelisi asumaan myös kymmenen vuoden päästä, kertoo Ylä-Savon Veturin hankeneuvoja Eveliina Markkanen.

-Ideoinnissa saa antaa vapaasti mielikuvituksen lentää. Odotamme nuorilta innovatiivisia ideoita mm. palveluista, työpaikoista, harrastuksista, tapahtumista ja yleensä elämästä unelmien kotipaikkakunnalla, kannustaa Markkanen nuoria kertomaan toiveistaan ja vinkkaa myös palkinnoista: -Jokaisesta kunnasta palkitaan kaksi parasta 100 ja 50 euron palkinnoin.

Kilpailu on tarkoitettu yläsavolaisille (Iisalmi, Lapinlahti, Keitele, Kiuruvesi, Pielavesi, Sonkajärvi, Vieremä) peruskoulun 9.-luokkalaisille sekä lukion 2.-luokkalaisille. Kilpailuun osallistutaan kirjoitustyyliltään vapaalla kirjoituksella tai videolla. Tekstin pituus on enimmillään kolme liuskaa ja videon viisi minuuttia. Osallistua voi yksin tai ryhmänä. Tarkemmat kilpailuohjeet löytyvät ylasavonveturi.fi -verkkosivuilta.

Marraskuun alusta alkanut kilpailu päättyy vuoden lopussa. Kilpailussa kiinnitetään erityisesti huomiota uudenlaisiin ja luoviin, mutta realistisiin visioihin sekä hyviin perusteluihin. Ylä-Savon Veturin henkilöstöstä ja paikallislehtien toimittajista koottu raati valitsee voittajat, jotka julkaistaan alkuvuodesta 2021.

Lisätietoja: hankeneuvoja Eveliina Markkanen, 040 567 2760, eveliina.markkanen(at)ylasavonveturi.fi

 

 
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile