Ajankohtaista

03.08.2021

Haemme työntekijää nuorille suunnattuun esiselvityshankkeeseen

Nuoriso-aktivaattori

  • Onko sinulla intoa kehittää asuinseutuasi nuorten kannalta paremmaksi?
  • Osaatko olla nuorten kanssa ja innostaa heitä mukaan toimintaan?
  • Kaipaatko itsenäistä työtä mukavassa työyhteisössä ja laajassa verkostossa?

Tule mukaan käynnistämään alueelle täysin uudenlaista nuorten näköistä toimintaa!

Kehittämisyhdistys Ylä-Savon Veturi hakee työntekijää nuorille suunnattuun esiselvityshankkeeseen. Hankkeessa selvitetään yläsavolaisten nuorten kiinnostusta osallistua oman alueensa vaikuttamistyöhön, viestintään sekä kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Hankkeen aikana verkostoidutaan alueen nuorisotoimijoiden, oppilaitosten ja nuorisovaltuustojen kanssa, sekä kerätään nuorten vaikuttajaryhmä, jota nuorisoaktivaattori koordinoi.

Esiselvityshankkeen tarkoituksena on polkaista käyntiin Ylä-Savon alueen nuoriso-Veturi/nuoriso-Leader -toiminta, jossa nuoret pääsevät vaikuttamaan alueeseensa mm. päättämällä nuorille jaettavista hankerahoituksista sekä tekemään valtakunnallista ja kansainvälistä yhteistyötä. Vastaavaa toimintaa on jo useilla alueilla Suomessa, ja toiminta on ollut sekä vaikuttavaa että tykättyä.

Hakijalta toivotaan vähintään alempaa sosiaali- ja terveysalan tai muuta alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa, taitoa olla nuorten kanssa, hyviä kirjallisia taitoja sekä rohkeutta verkostoitua ja kohdata uusia ihmisiä. Hakijalta vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta satunnaisiin ilta- sekä viikonlopputöihin. Ylä-Savon Veturin toimisto sijaitsee Iisalmessa ja hanketta toteutetaan Ylä-Savon alueella.

Työntekijälle tarjotaan 2750 € kuukausipalkka, mielenkiintoinen ja itsenäinen työ, pieni ja mukava työyhteisö, tukea käytännön työssä sekä valmiit verkostot valtakunnalliseen yhteistyöhön.

Työhön haetaan työntekijää 6 kuukauden määräajaksi. Työ alkaa aikaisintaan 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään, mikäli hanke saa ELY-keskuksen myönteisen rahoituspäätöksen. Työ mahdollisesti jatkuu hankkeen jälkeen varsinaisena nuoriso-Veturi -toimintana.

Tästä työpaikasta järjestetään TE-live -infolähetys 11.8.2021 klo 14.00. Lähetystä voi seurata suorana ja esittää kysymyksiä chatissa osoitteessa te-live.fi/live sekä Pohjois-Savon TE-palveluiden Facebook-sivuilla tai YouTube-kanavalla. Anonyymisti kysyminen onnistuu TE-liven nettisivuilla. Lähetyksestä jää myös tallenne.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelo tulee toimittaa ma 16.8.2021 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi.
Haastattelut ovat kutsutuille torstaina 26.8.


Tehtävästä antaa lisätietoja Eveliina Markkanen, eveliina.markkanen(at)ylasavonveturi.fi 040 567 2769 tai Minna Partanen, minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi 040-760 7173, 2.-6.8. klo 9-15.
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile