16.11.2021

Laadukkaampia mainospalveluja yläsavolaisille

Kehittämisyhdistys Ylä-Savon Veturi ry:n hallitus oli koolla 11. marraskuuta ja myönsi kokouksessaan yritystukea mainos- ja hyvinvointipalvelujen kehittämiseen.

Iisalmelainen Mainostoimisto TKD Oy hankkii tarra- ja tekstiilitulostimet, jotka mahdollistavat uudet, ekologisemmat tuotteet ja suuremmat tuotantomäärät. Laitteet ovat ainoat laatuaan Ylä-Savon alueella. Hankinnan myötä asiakaskunta laajenee ja paikalliseen kysyntään voidaan vastata entistä paremmin. Myös työturvallisuus paranee. Ylä-Savon Veturi myönsi yritykselle investointitukea 30 000 euroa.

Ateljee Mainos Oy Iisalmesta hankkii suurkuvatulostimen oheislaitteineen sekä rullalaminaattorin. Hankinnat tehostavat yrityksen toimintaa ja tekevät siitä entistä ympäristöystävällisempää. Myös alueen mainospalvelujen saatavuus paranee. Yritykselle myönnettiin 14 000 euroa investointitukea.

Iisalmelainen PilatesMinna Liikunta & Hyvinvointi kehittää palvelujaan ja hankkii laitepilatekseen uusia laitteita. Investointi laajentaa seudullisia hyvinvointipalveluja, sekä parantaa niiden saatavuutta. Palvelu vastaa kasvavaan hyvinvointipalvelujen kysyntään sekä tukee asukkaiden hyvinvointia, työssä jaksamista ja kotona asumisen edellytyksiä. Yritykselle myönnettiin investointitukea 5 000 euroa.

Leader-tuella kysyntää Ylä-Savossa

Kehittämisyhdistys Ylä-Savon Veturi ry:n toiminnanjohtaja Minna Partasen mukaan Leader-rahoitusta on vielä tarjolla, mutta kysyntäkin on vilkasta.

-Näyttää siltä, että alueen suuryritykset kotouttavat yhä enemmän toimintojaan paikallisille alihankkijoille, joka puolestaan antaa vauhtia näiden yritystoiminnan kehittämiseen.

Siirtymäkauden varat jaetaan ensi vuoden loppuun mennessä. Uusi rahoituskausi alkaa vuonna 2023.

Lisätietoja, toiminnanjohtaja Minna Partanen, Kehittämisyhdistys Ylä-Savon Veturi ry, 040 760 7173, minna.partanen(at)ylasavonveturi.fi